Á.Sz.F

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

Az mxkelet.hu webáruház böngészésével és használatával Ön kijelenti, hogy elolvasta és elfogadta a mxkelet.hu használatára és szolgáltatásaira vonatkozó szerződési feltételeket,  adatkezelési elveket és annak minden pontjával egyetért!

Egyet nem értés esetén a rendszert nem használhatja!


Üzemeltetői adatok

Az oldal üzemeltetője: Mx-kelet kft
Telephely: 4551 Nyíregyháza Csengő utca 29(Csak telephely (NEM BOLT), személyes találkozó helyét és időpontját előre kell egyeztetni)
Adószám: 
Cégjegyzék szám: 

Adatkezelés nyilvántartási száma:

Bankszámlaszám: 
Számlavezető bank: 
Kedvezményezett neve: Mx-Kelet

Telefonos elérhetőség:  (hívható Hétfőtől Pénetekig 10.00-től 16.00-ig)


Email elérhetőségek:
Általános információk: mxkelet@gmail.com
Rendeléssel kapcsolatos ügyintézés: rendeles@mxkelet.hu
MINDEN EMAILRE, facebook üzenetre néhány órán belül válaszolunk!

Tárhely szolgáltató: 
Cégnév:  Webonic kft.
Székhely: 8000 Székesfehérvár, Budai út 9-11.
Cégjegyzékszám: 07-09-025725
Adószám:  25138205-2-07
E-mail cím: SUPPORT@WEBONIC.HU
Weboldal: https://www.webonic.hu/

Logisztikai partnerünk: Magyar Posta Zrt.

Megvásárolható termékek, szolgáltatások köre

A webáruház ruházati termékeket, motor alkatrészeket, olajokat, ápolószereket és azok kiegészítőit, forgalmaza. A termékeknél megjelenített képek csak illusztrációk a valóságtól eltérhetnek.

A megjelenített termékek online a webáruház szoftveren keresztül rendelhetőek meg. Az oldalon feltüntetett árak a házhoz-szállítás költségét nem tartalmazzák. Erről bővebben a Vásárlás, fizetés pontban tájékozódhat!

Áraink bruttó árak, az áfát tartalmazzák.

Szállítási díjak

Ha 15 000 forint alatti a kért áru(k) értéke, akkor egységesen 1.800 forint a szállítási költség belföldre.

15 000 forintos rendelés felett a szállítási díj INGYENES!


A rendelt áruk kiszállítását az MPL futárszolgálata látja el. 

A cég felkeresi a vásárlót, és próbálja az utánvételes csomagot személyesen kézbesíteni. Sikertelen megkeresés esetén tértivevényt hagy a megrendelőnél, amellyel a vásárló az azon megjelölt postahivatalban, fizetési kötelességét teljesítve átveheti a csomagot.

A kiszállítás hétfőtől péntekig 8.00-tól 17.30-ig történhet

A számla és a garancia levelet a csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

Méret/Termékcsere
 esetén a postaköltség (1.800 Ft egységesen) a vevőt terheli.

Regisztráció

Vásárlás kizárólag felhasználói regisztrációval lehetséges. A regisztráció előnye, hogy amennyiben legközelebb is szeretne tőlünk rendelni, adatait nem szükséges újonnan megadni.

A regisztráció nem vesz igénybe 1 percnél több időt.

Ügyeljen az adatok pontos megadására, hogy a kiszállítás zökkenőmentesen történhessen.

Garancia

Termékeinkre márkánként eltérő garancia időt vállalunk. Kérjük megrendelés előtt tájékozódjon ügyintézőnknél. A garancia tartozékokkal együtt, hiánytalanul eredeti dobozban visszaküldött termékekre érvényes. Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban és a 117/1991. (IX.10.) sz. Kormányrendeletben foglaltak az irányadóak. 

Meghibásodás esetén elérhetőségeink bármelyikén keressen fel minket és tájékoztatást nyújtunk a teendőiről.

A garancia nem vonatkozik a nem rendeltetésszerű használatból eredő károkra, ezért kérjük figyelmesen olvassa el a használati útmutatót és ruházat esetén a termék nyakában lévő mosási tájékoztatót!

Elállás joga

A megrendelt termék kézhez vételétől számított 14 munkanapon belül amennyiben a terméket nem vette használatba a vevőnek joga van elállni vásárlási szándékától. Ebben az esetben Rideshop Bt. köteles a termékért kifizetett vételárat visszatéríteni a vásárlónak, legkésőbb az elállást, illetve a termék visszaszolgáltatását követő harminc napon belül. A visszatérítés a szállítási költségre nem vonatkozik, valamint a termék visszajuttatásának költsége is a vevőt terheli.

Méret-csere esetén a Megrendelőt terhelik az áru visszaszállításával és újboli kiküldésével kapcsolatban felmerült költségek. 

Termékcsere esetén a postaköltség (1.800 Ft egységesen) a vevőt terheli.

Adatkezelés

A webáruház használata során rendelkezésére bocsátott személyes adatait bizalmasan kezeljük, harmadik fél részére nem adjuk át.  Részletes tájékoztatónkat az adatkezelés oldalon olvashatja.

Adatkezelés nyilvántartási száma: